Preparat składa się wyłącznie z aktywnych składników bez sztucznych dodatków i wypełniaczy.
Zawiera naturalną witaminę K2 pozyskiwaną z natto (MK-7) metodą fermentacji soi przy użyciu kultur bakterii Bacillus subtilis oraz witaminę D3 pozyskiwaną naturalnie z lanoliny, a skład został wzbogacony o naturalny prebiotyk w postaci inuliny oraz leucynę, aminokwas pochodzący z białek.
Wszystkie składniki zostały zamknięte w roślinnej kapsułce bez barwników.
Witamina K:
Witamina D pomaga w:
*RWS – referencyjna wartość spożycia
Sposób użycia: 1 kapsułka dziennie. Popić wodą. Spożywać w trakcie posiłku zawierającego tłuszcze.
Certyfikat BIO: | Tak |
Postać: | Kapsułki |
Ilość: | 60 |
Rodzaj opakowania: | Szklane |
Odpowiedni dla wegetarian: | Tak |
Odpowiedni dla wegan: | Tak |
Testowany na zwierzętach: | Nie |